C-Crepi laatste hand

Ok,… de achtergevel is nog niet gedaan en ze waren een mini-stukje vergeten… maar wat een mooi resultaat!!!

Ik kreeg ook onverwacht resultaat over de vloer. Iemand had de vrachtwagen zien staan met de trap (zie verder Stevens houttechniek) en kwam binnen “zomaar” eens een kijkje nemen… De man was zich aan het informeren om een trap te kopen elders. Blijkbaar was het een vertegenwoordiger van KNAUF. Mooi zo… effe van m’n oren kunnen maken over de “korstjes” die op de gips stonden dewelke Bart binnenkort nog eens komt wegschuren. Blijkbaar is het niet meer als de natuurlijke zouten in de gips die naar boven komen. Dit is een (soms) voorkomend fenomeen bij de dik geplakte muren… oef… De man had een vochtmeter bij en… we zijn schildersklaar… laps… had ik dat 2dagen eerder geweten…. Nu staan ze daar met m’n trap :-).

enfin… back to C-crepi… De man moest eerlijk toegeven dat het verdomd jammer was dat ze met producten “van de concurrentie” werken(Ceresit)…. hij had ZELDEN zulk een mooi strak en egaal resultaat gezien bij een renovatie. JOEPIE! bij deze: complimentjes aan C-crepi! De vermelding van een “expert in z’n branche” kan dus wel tellen. Hier en daar heeft hij nog gewezen op een paar pijnpuntjes en ook een tip gegeven ivm het correct plaatsen van een verluchtingsroostertje. ==> thanks!

Gisteren was m’n dagje op de werf en waarschijnlijk ook m’n laatste dagje met C-crepi. Toen de mannen gedaan hadden kreeg ik nog een dikke handdruk en tussen het Pools door kwamen de woorden er in het Engels en Frans uit dat ze het leuk vonden bij ons te werken. Bij ons was “op het gemakje” aangezien het winterseizoen was. Voor hen begint nu ongeveer het zware seizoen de ene na de andere werf tot aan het bouwverlof.

 

Als de stelling van de woning is volgt er waarschijnlijk nog een knappe foto-shoot en evaluatie. Hier alvast een leuke sneak-peak:

 

img_20170216_084955
img_20170216_085022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *