Over ons

eshakendover is een blog die begonnen is op een toevoeging(blog) van photostation van Synology. Nadat we een beetje het bezoekersaantal in het oog begonnen te houden leek het een leuk idee met een wordpress-site te beginnen… en van het één kwam het ander. Na de wordpress kwam ook een vaste URL gelinkt aan ons eigen domein.

ES staat voor EvelyneStijn uit Hakendover. Ons huisje is ook op facebook terug te vinden als “E&S Home”.

IMG_20161101_091720

De initiële bedoeling van de blog was vrienden en familie op de hoogte te houden via facebook(met een linkje naar een artiekeltje met wat tekst en foto)… maar na een beetje moeite op de search-optimalisatie (en google-analytics) bleek dat het grootste deel van onze bezoekers andere verbouwers waren die iets gelijkaardig doen of denken te doen met hun eigen woning. Aan de hand van de blog kan je voor de werken een beetje meer informeren wat je te wachten staat of tijdens de werken even snel gaan piepen om je terug zeker te voelen.

We spreken niet over prijzen, wel over leveranciers en de ervaringen die we ermee hebben. Het zijn dus persoonlijke ervaringen, voor andere mensen kunnen die volledig tegengesteld zijn. Elke keer na het afronden van een fase proberen we een soort “evaluatie” te schrijven met onderdelen zoals “wat ging er goed”, “wat kan beter”,…

Alvast veel lees-en verbouwplezier