Trappenbouw – Stevens Houttechniek

WOW…. Gisteren begon de hout-opbouw. Aankomst vrachtwagen iets na 7u.

Eerste opmerking/bedenking: sinds het tekenen van de offerte werd ons vermeld dat de trap “waarschijnlijk” in de week van de 13de opgeleverd kon worden(in functie van de chappe en vloerwerken)… Dat is ondertussen een dikke 6maanden (of al langer) geleden. Zij zijn tot op heden de ENIGE firma in het hele verbouwproject die effectief 100% op planning lopen. Dat betekent dus ook dat hun productie- (en plaatsing-?)proces helemaal onder de knie is en er in het algemeen geen verassingen opduiken (of ingecalculeerd zijn). In categorie “bouw” verdient dat dus een dikke pluim!

en verder: WOW… wat een mooi hout.
De opmeter had al her en der pijnpunten doorgegeven: muur niet recht, nerven hout in dwarse richting, enz enz… maar tjonge… wat een vakmanschap. Toegegeven na afloop van dag 1 stond er niet een heel verdiep, maar het zag er wél écht knap uit!

Hier alvast enkele sfeerbeelden… de rest volgt later als de trap “echt” staat.

 

img_20170216_101908 img_20170216_104142
img_20170216_183840

net zichtbaar op onderstaande foto: de knappe verbindingen tussen de aantrede en de optrede

img_20170216_183801

 

@aannemer Marco van AM-bouw: bedankt voor de referentie van Stevens!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *