Isolatie plat dak – randafwerking

Part 3…

We zullen er een woordspeling bij halen: “zo gelegd zo gedaan” 😉

Het heeft allemaal iets langer geduurd, maar 2021 was het jaar van de tuin. De alu panelen werden inderdaad opgehangen. Daarvoor werden eerst dwars panlatten gehangen. nadien voorzichtig én zéér goed uitgemeten voorgeboorde panelen opgehangen mét hex-schroeven die voorgelakt waren.


Dat lijkt misschien té banaal, maar ook al zouden die schroeven het dubbele kosten, ik zou het zo direct opnieuw doen. Kijk onderaan zeker goed naar de fotos. Daar kan je wel afleiden dat er best wel wat schroef héél zichtbaar zou zijn als die niet op kleur zouden zijn. Nu zijn het tenminste bobbeltjes die vergaan in het geheel.

Voor een beter zicht op het totaalresultaat pluk ik even een foto uit “de toekomst” incl aanleg terras en zonneluifel… Dan zie je dat alles beter tot z’n recht komt.

1 thought on “Isolatie plat dak – randafwerking”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *