Stevens houttechniek – trap

Vorige zaterdag werden we nog eens gevraagd bij Stevens houttechniek.

http://www.stevenstrappen.be/

De trap werd reeds opgemeten en alles werd 3D uitgetekend. We konden alles bekijken en er werden nog (veel) wijzigingen besproken. Onze open Z-trap voor het eerste deel tot aan het bordes gaat het niet halen… De muren zijn “te” scheef en om te kunnen compenseren moet er een gesloten versie gemaakt worden zodat ze kunnen aanwerken tot tegen de muur. In principe geen ramp… maar wel een beetje jammer. De bordessen (feedback te geven aan de architecte) zijn zeer nipt(afstand tussen de grote ramen aan de zijgevel) om een wang te plaatsen en de muur te dun om een Z-trede te maken. Dus daarop zullen we moeten inboeten. :-).

 

IMG_20161217_105732

Geen ramp, ik ben er zeker van dat het een prachtig resultaat zal zijn. Voorlopig heb ik nog het volle vertrouwen in deze aannemer.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *