Belisol opnieuw in mineur

na voorgaande post denk je dan dat eindelijk alles in orde zal komen (al dan niet te laat)…

Staan daar 2 dagen nadien nog steeds geen ALU plooidorpels in die vensters aan de achtergevel. Kan ik WEER ZELF actie ondernemen om te horen hoe het zit. Deze keer gedaan met de telefoon en terug de mail aangesproken met de duidelijke verwijzing (na vorige uitbrander) van de gemaakte afspraken… Wisten ze ginds van teuten nog blazen. Moesten ze eerst “alle betrokken partijen” raadplegen. ==> hoe kan dat toch??? niet eens weten dat werken niet werden uitgevoerd!?

Bleken de geleverde plooidorpels niet te passen en leek het hen omdat de isolatie daar dikker was…. zucht… Voor mij was er alvast geen┬áverassing, en de knauf-platen XPS van 14cm van C-Crepi (aannemer voor gevelisolatie) zijn bij mijn weten nog steeds 14cm en zullen (aangezien ze in 14cm aangekocht werden) 14cm blijven… Doodleuke mail terug met de vraag of ze (aangezien de vensters achteraan achter de dagkanten werden geplaatst) ook per ongeluk net 9cm tekort kwamen – aka dikte van 1 steen- … Gevraagd of ze de helft van het geld kunnen terugstorten tot finale oplevering want van de 14ramen/deuren beneden scheelt er aan 10 wel “iets”… en er zijn er 7 vaste bij…

Bon,┬áhek van de dam bij Belisol Leuven… Ik word er zelfs niet eens meer boos van. Gewoon om moedeloos van te worden.
de belofte werd gemaakt om de serviceman (Bjorn) langs te sturen om dan nog een “paar dingen af te regelen”. Jammer genoeg moest hij na afloop van zijn bezoekje toegeven dat hij wel aan elk raam/deur heeft moeten bijregelen en zelfs het glas uithalen om alles terug op te spannen…

C-Crepi (onze redder in nood) gaat de dorpels in blauwe steen plaatsen om (NOGMAALS) 8weken levertijd te vermijden. De factuur gaat integraal Naar Belisol Leuven/Belisol Hakendover… Eind goed bijna al goed… door de vertraging zitten we plotseling fameus achterop schema. “Maar 2 dagjes” voor Belisol betekende een sneeuwbal-effect van 2 tot minstens 3 weken… en met de weersvoorspellingen zoals die er nu uit zien zal dat zeker niet minder worden.
Dit LIJKT allemaal maar geroep en getier om 2 “stomme” dorpels… maar onder onze ramen bovenaan zit een “gat” van 30cm… En in putje winter is dat koud in een badkamer en slaapkamer voor een 1-jarig meisje…

Moeten we nog een Belisol aanprijzen aan iemand… neen… gaat het op een ander beter zijn… waarschijnlijk wel… althans ik hoop dat het opvolgend gedeelte en de communicatieve vaardigheden van de concurrentie wel wat beter zijn…
Hebben we gewoon brute pech… ja, maar dan elke keer terug opnieuw en opnieuw. Dit had allemaal (zie vorige Belisol-posts) op 1 dag opgeleverd moeten zijn…. We zijn nu meer dan 2 maand later en het is nog niet in orde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *