Belisol ramp in planning

Belisol Hakendover/Belisol Leuven/Belisol Tienen had vandaag een Alu-dorpel en een raamvleugel moeten vervangen. Daarnet (de dag zelf) krijgen we bericht dat ze dit vandaag niet meer zullen halen omwille van blahblahblah… enfin, ze hebben weer eens iets misgepland, deze keer op een ander en daar moeten wij wederom weer eens de gevolgen van dragen.

Na een berichtje via mail terug zaten ze in Belisol Leuven blijkbaar goed op hun paard en konden ze ons onbegrip niet snappen nadat ze “zoveel moeite” gedaan hadden om alles 2 dagen later in te plannen zodat de werken deze week nog afgerond zouden geraken…. Wat ze daar duidelijk ECHT niet snappen is dat hun 2 dagen uitschuivertje een gevolg op 2-3weken planning voor de crepi kan betekenen… inbegrip bouwverlof, weerverlet, uitdrogingstijden enz…

De vraag om de facturen te betalen voor huur en plaatsing van de stelling en de “wachtdagen” van onze aannemer C-crepi viel blijkbaar ook plotseling niet in goede aarde. Het is ONGELOOFLIJK dat een firma als Belisol hun naam nog zo sterk kunnen houden… Klantvriendelijkheid na aankoop is dan ook ver van ondermaats.

Een raam met een binnenkant, buitenkant maar zeker geen zorgeloze kant…. amai…

“Belisol Hakendover/Belisol Leuven/Belisol Tienen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *