Verf – Paintfactory

Ondertussen zijn de slaapkamertjes in het stadium gekomen dat ze verder afgewerkt kunnen worden. De muren werden verder uitgevlakt en door de (enorme) verschillen van verschillende structuren hebben we besloten er eerst glasvlies(renovatiepapier) aan te brengen en nadien met verf te werken. Dat gaat meteen verhinderen dat als er een barstje komt of werking tussen de verschillende structeren dat deze niet (meteen) zichtbaar worden… Het was dat of behangen eigenlijk 🙂

 

IMG_20161218_143558 IMG_20161218_143644

Eerste review van de verf van “the paintfactory”: goed tot zeer goed. De primer op de gyprocplaten was ENORM-dekkend en gaf al een egaal en mooi geheel. Dat belooft zeer veel goeds voor de échte verf(met kleur) die we op de muren zullen aanbrengen… maar over de muren gesproken… ik had toch dat (amateuristisch) voorgeverfd glasvlies moeten kopen… Wat een pest en zuigende ondergrond.
Volgens de beschrijving van “the paintfactory” zou er met 1L verf 10m² geprimerd moeten kunnen worden. Dat zou best lukken, zelfs veel meer(maar nu ook net niet het dubbele). Maar op het glasvlies geraken we écht niet ver.

Voor de keuken, slaaphal,speelkamer enz werd ondertussen voorgeschilderd glasvlies gekocht om nodeloos veel kosten aan primer/verf te verhinderen.

De plafonds in de kleine slaapkamer en hal werden reeds geverfd met de nieuwe levis plafondverf. Die ging écht goed. Vlakt mooi uit, net zoals het moet. De prijs is er ook naar… Waarom geen verf van “the paint factory”… gewoon stomweg vergeten witte verf te kopen :-).
Als kers op de taart werden er enkele spotjes geplaatst(aangesloten, nog niet operationeel).

 

IMG_20161218_175759

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *