toilet beneden

Na lang vloeken, schuren, bijplakken en opnieuw vloeken werd het toilet verder afgewerkt.

Waarom zoveel gevloek… de plakkerij van Bart is niet zo recht als die eigenlijk beloofde te zijn. Ook in de living zijn er enkele doorns die fameus m’n ogen uitsteken, maar daar valt op zich niet zoveel meer aan te doen. Het is niet recht, heeft her en der vreemde bollingen en schuren gaat, maar op een bepaald moment moet je stoppen met schuren anders krijg je de grove korrels te zien en is het helemaal “om zeep”.
De inwerking van de stukplaten met stukwerk laten dan ook nogal wat te wensen over. Er werd onvoldoende schuim gebruikt waardoor de geluidsisolatie beter zou kunnen en het is niet consequent geplakt. Langs de ene kant van het raam is er meer opening als de andere kant … niet goed… Het (kiep-)raam schraapt ook een deel van de onderkant van het stukwerk af…. dus niet goed… en bij de plinten moest her en der fameus afgekit worden(plinten zijn recht, de muur niet)… ook niet goed…

Dus in een heel-recht-door-de-bocht samenvatting: ik ben meer tevreden van de manier van inpleisteren van de boog of van de ramen van de slaapkamer … en dat is eigen “amateuristisch” werk. Kaarsrecht, geluidsdicht en als het scheef zou zijn, dan is dat zowel links als rechts :-).

Back to the toilet now…
De uitdaging: het bochtenwerk in de kleine lavabo, de doorvoer natuurlijk weer nét ter hoogte van een schroef en alles met 1 keer lijmen en van de eerste keer tegoei natuurlijk :-). De mengkraan is een plaatje en het meubeltje mooi fijn. Het raamprofiel moet nog op “een” manier proper gemaakt worden… daar hangen nog pleister-resten op.

 

De verf is “Ra Gold” van (natuurlijk) the paintfactory. Knappe prestatie om in slechts 2 lagen het geel zo mooi te doen uitvlakken… dat ligt oftewel aan de verver (ikke dus) oftewe aan de kwaliteit van de verf. 🙂

op de todolijst: deur-lijsten plaatsen… ook hier gaat het weer gevloek zijn… deze is samen met de muur afgesneden en dus ook her en der bol-hol… zucht.

1 thought on “toilet beneden”

  1. Wonderful information, thanks a lot for sharing kind of information.
    Your website gives the best and the most interesting information. Best Regards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *