Een spurtje … Paintfactory – Vertessen

Zo… de vloer ligt ūüôā
Een laatste meting van de vochtigheid van Peter (van de firma Vertessen) gaf eindelijk een postief resultaat. We zaten op een dikke 2% vochtigheid in de chape. Eindelijk goed om parket te lijmen.
Dat was w√©l goed nieuws… maar ook goed voor een paniekaanvalletje, dat betekende dat alle muren in de living in een mum van tijd geverfd moesten worden. Peter zou ons (na het noodzakelijk lange wachten) “zo snel mogelijk” willen inplannen… Dus… back tot the Paintfactory :-).
Deze keer zaten we in de buurt van Gent, dus konden we evengoed daar eens langs de shop gaan. De koffer wederom vol en een heel weekendje niks anders gedaan als muren en plafonds zitten verven :-). De living was gedaan.

Glen (de schrijnwerker van Vertessen) kwam bij ons de parket leggen. Initieel voorzien om 2 dagen te leggen. Dat werd uiteindelijk 1 dag en 1 dag voor de afwerkingen(voegen kitten enz).

Het resultaat… wel… een foto zegt meer dan duizend woorden… wel hier is alvast een setje fotos. Wij zijn¬†alvast z√©√©r tevreden! We konden daarnet ook ons eerste bezoekje ontvangen in onze living… De kasten waren nog maar net op de juiste plaats gezet :-).
De “cool lagoon” kleur van de paintfactory spreekt √©cht aan. Het is een √©chte eyecatcher. De eerste laag beloofde veel, maar om ze streepvrij te krijgen was het een hele opdracht. Tip aan de ververs: zet je potten verf (en verfbakje) NIET op de vloer als je vloerverwarming hebt. Het gevolg is warme verf(tegen de 25-27¬įC) die zeer snel droogt en dus de kans niet krijgt om gelijk te trekken (en dus streepvrij wordt).

En de trap… tja das ook een knappe eyecatcher. 2 leveranciers die mooi en waar zijn voor hun geld. We kijken alvast uit naar de 2 deuren die we bij Stevens Houttechniek nog besteld hadden.

En de kindjes… die zijn zeeeeeer blij met de her-ontdekking van hun zandbak… maar geregeld komt er toch plots een leuke melding “ons mooie huisje” of “wauw, mama en papa, das kei-mooi” uit een kindermond… dusja… wetende dat de waarheid komt uit een kindermond…

2 thoughts on “Een spurtje … Paintfactory – Vertessen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *