Gebogen plinten

Wel, ondertussen is het al eventjes geleden dat ik een nieuwe post maakte op de blog. De reden… drukdrukdruk.

Korte samenvatting over de (NOG STEEDS) niet-opgeloste problemen van het schuifraam: ongoing… ondertussen zitten we (eerder per ongeluk) rechtstreeks te communiceren met Beliworks wegens stilvallen van communicatie met de Belisol Tienen/Leuven winkel. Ongetwijfeld komt hier nog eens een post apart aan, maar om dit neer te pennen moet je wel eerst de juiste woorden zien te vinden… want hier zijn gewoonweg geen woorden voor. Ontevreden? Ohja… en geen klein beetje.

De plinten… dat was een hopeloze zaak aan het worden. Gedurende de zomervakantie had ik enkele plinten in de kelder gezet tussen 2 schragen, vervolgens voorzichtig laten uithangen, verder aangevuld met wat gewicht enz… Dat werkte. Tot 2 maal toe ben ik op een punt gekomen dat ik dacht dat het “bijna” goed was. Dus de plintjes weer naar boven gehaald, gepast tegen de muur en mits wat bijduwen zat het wel snor. Dus… terug de kelder in, een klein potje verf extra eraan gehangen voor het gewicht wat op te voeren zodat de plint zou buigen… en de volgende dag tijdens het TV kijken plots allerlei gerommel in de kelder….

Plinten natuurlijk gebroken enja..; na 2 keer opgegeven.
Alternatief: MDF latjes van een paar mm buigen al gemakkelijker. En ze modelleren tegen de muur is ook practisch, vervolgs verlijmen en de gebogen rand erin verwerken… en klaar … had ik hier maar eerder aan gedacht :-).

Waar oude batterijen al wel niet goed voor zijn
Nog een beetje bijschuren om alles mooi gelijk te trekken
… klaar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *