Plakker Bart

Plakker Bart (pleisterwerken Plevoets Bart ==> pleisterwerkenplevoets@gmail.com) is weer in gang geschoten. Het plafond (stuts hingen al) werd verder ingezet met de stucanet(ten). 45schroefjes per vel/plaat. Een totaal van een goeie 1000 (of meer) vijsjes voor de platen op te hangen. (en vergeet dan eventjes alle vijzen, pluggen enz voor het ophangen van de stuts).

Deze platen zullen dubbel ingepleisterd worden. Een eerste keer om een stevige structuur te vormen met het karton, vervolgens wordt dit helemaal ingekamt zodat er diepe langsgroeven zijn voor extra-veel grip. Vervolgens (blijkbaar 3uur en half later) wordt er gewoon op geplakt om een mooi glad geheel te maken.

Deel 1 werd van de week reeds uitgevoerd. Het toillet, vestiaire en hal werden afgewerkt. Ook bedankt voor de flexibiliteit om last-minute nog een knik in te zetten daar waar het hoofd nogal kort tegen het plafond zou kunnen komen (om angstaanvallen voor mensen die 1.9m zijn of meer te vermijden of bulten indien je 2.10m groot bent :-))

Het geheel ziet er knap uit, jammer dat ik dit zelf niet kan/durf, maar ik kijk zo hard uit naar het geheel met de living! 50m² strak plafond…

technische fiche van Knauf kan je hier vinden: http://knauf.nl/systemen-en-producten/stucanet-s
ECHT een plafond naar m’n tand… je kan er gaan aan hangen 🙂 Plakker Bart deed het me al voor 🙂

IMG_20161230_203555
IMG_20161230_203532
IMG_20161230_203425

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *