ramen opmeten

Morgen de dag van de waarheid. Hierop hebben we het langst moeten wachten en de productietijd zal ook het langst duren (al dan niet omwille van het bouwverlof).

 

Belisol Holux2. Alle dorpels liggen, niet 100% volgense de normale gang van zaken bij de aannemer die deze meestal enkel als allerlaatste werkje legt… maar nog eens een week of 6 achteruit schuiven is gewoonweg geen optie meer.
De redenen zijn dubbel… bij de ouders wonen is allemaal goed en wel, maar je wil natuurlijk zo snel mogelijk terug “naar je eigen kot”. Langs de andere kant zal het afwerken van de buitengevel ook maar mogelijk zijn zolang het weer en de temperaturen dat toelaten… Als we dan van september-oktober naar november-december uitschuiven zal het niet meer voor dit jaar zijn.

voorbereiding van de dorpels.

IMG_20160615_165847

en sinds daarnet een hoopje blauwe steen erop.

IMG_20160616_114224

 

Op de todo-lijst staat nog heel wat. Een stalen kolom plaatsen als steun voor de voorgevel, alle L-profielen plaatsen aan de vensters achteraan. De isolatie en de gevelsteen. Daarnaast komt er nog een beetje extra werk… dingen die niet in de meetstaat stonden, maar natuurlijk wel logisch lijken om nu ook mee te doen.

 

 

Ohja… tegen alle verwachtingen in gaan we NIET in zee met Ekowall, maar wel met C-crepi.be.
Theume: bedankt voor de tip. Dit was (ondanks een serieus budget dat eraan gelinkt is) in kannen en kruiken op minder dan een week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *