elektriciteit – schakelingen Eaton

Ondertussen is de elektriciteit eindelijk in een afrond-fase aan het geraken. het bord is er en lijkt volledig te zijn, er zijn nog een aantal kleine dingen die verder in orde gebracht moeten worden, maar de basis “ruwbouw”/het bord is klaar.

Aansluiten van stopcontacten kan daar waar de muren reeds gepleisterd zijn of zoals in de kelder waar de stopcontactjes in opbouw zijn. Het is alleen een te koud en onaangenaam werkje… en net om die reden zal dat uitgesteld worden tot de vloerverwarming langzaam aan opgestart wordt… Kan je tenminste met uw achterwerk op een warme vloer zitten :-).

 

IMG_20161112_220229 IMG_20161112_220246

Wat zijn we dan vergeten? De schakelaars voor de zolder… 🙂 Geen nood, met het draadloze systeem kunnen we dit probleemloos opvangen.

Hoe werkt het?

Schakeling in de kast:

In kast

voordeel: alle draadjes mooi verstopt en ingewerkt. Ordelijk met de Wagos enz…

Schakeling direct aan het licht:

Naast lamp

Voordeel, kan éénder waar en wanneer geplaatst worden. de enige voorwaarde is dat de ontvanger (hier aangeduid als receiver) continu spanning krijgt. Let wel… deze verliest z’n geheugen niet en blijft gebonden aan alle (want het kunnen er meerdere zijn) wireless schakelaars.

 

Algemeen voordeel:

Een schakelaar op een andere plek toevoegen is dus slechts een kwestie van de nieuwe schakelaar met de ontvanger te linken. écht plug and play.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *