Voorbereiding PUR + werfstofzuiger

De grote opruim. Heel de garage en de bovenverdieping liggen vol materiaal, rommel, gerief enz… reden: de hele verdieping beneden moest leeg zijn voor het spuiten van de PUR. De aannemer Vertessen ging hiervoor langskomen op vrijdag en belde ons donderdag (tijdens de grote opruim en stofzuigactie) op met de melding dat de vrachtwagen stuk was… één van de 2 pompen om de (2 componenten) PUR  op te pompen had het begeven. Na wat heen en weer getelefoneer konden ze op zaterdag komen.

Parkeerverbod, politie Tienen enz… bedankt voor de medewerking en de vlotte aanpassing! Alsook TOM die z’n materiaal ging komen leveren op zaterdag voormiddag kon z’n planning omgooien.

 

Een kleine review van de (kleine) krachtige stofzuiger van Karcher. Een must-have voor elke werf. Het leuke aan de stofzuiger is ook dat je hem (als je nog geen vensters hebt) ook anders kan aansluiten en dus gewoon het stof kan buitenblazen. Een mondmasker is dan écht geen overbodige luxe! Verder is die krachtig genoeg voor steenpuin. Klein minpunt… de beugels aan de zijkant om de stofzuiger dicht te klikken hadden steviger gemogen. Nadat de stofzuiger 2 keer omgevallen was (wieltjes bleven hangen aan de elektriciteitskabels) was er al 1 beugeltje deels afgebroken…

Eerlijkheidshalve… zo een bouwwerf stofvrij krijgen is écht geen te onderschatten opdracht!

 

IMG_20161027_151122 IMG_20161027_151152 IMG_20161027_151735

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *